WIE BEN IK?

Dankzij mijn eigen ervaring met verslaving weet ik als geen ander welke negatieve ervaringen de naaste omgeving van een verslaafde ondervindt. In bijna alle verhalen hoor en herken ik de machteloosheid van de betrokkenen en hoe zij de hoop op verandering langzaam maar zeker hebben opgegeven. CHANGE IS POSSIBLE! Vanuit deze overtuiging streef ik voor mijzelf alsook voor mijn cliënten, naar een vrij leven. Een leven dat niet langer beïnvloed is door de pijn van verslaving, maar een leven waarin je weer kan leven in plaats van overleven.

Mijn verslaving heb ikzelf overwonnen na een zware strijd.  Ik startte mijn behandeling in een verslavingskliniek in 2012. Hier begon niet alleen mijn strijd tegen de verslaving, maar werd ik ook geconfronteerd met het pad van vernieling wat ik had gecreëerd voor mijn familie in de jaren ervoor.  Na een behandeling van 7 maanden was ik in staat om zelfstandig verder te herstellen. In de jaren hierop volgend heb ik mijzelf met vallen en opstaan ontwikkeld tot gedrags-en ervaringsdeskundige en heb ik mogen werken met zowel verslaafden als hun familie en betrokkenen. Wat ik snel ontdekte is dat er weinig tot geen zorg, educatie of oplossingen zijn voor de betrokkenen om de verslaafde heen.

Steeds vaker vroegen ouders, partners en betrokkenen mij hoe ik het voor elkaar kreeg om wel te herstellen en hoe ook zij dit konden bereiken met hun dierbare. Ik merkte ook hoe graag ik mijn ervaringen deelde en hoe educatie en vertrouwen de verloren hoop weer terugbrachten om de oplossing te vinden voor verandering. Vanuit deze passie is mijn bedrijf O2Solutions ontstaan.

Inmiddels leef ik al meer dan 5 jaar een verslavings-vrij leven en doe ik niets liever dan andere ouders, partners en betrokkenen van een verslaafde te helpen de regie in hun leven weer terug te krijgen. Zodat ook zij de verandering kunnen realiseren om een leven te leiden zonder elke dag te leven in verdriet, pijn, wantrouwen en frustratie.

Voel jij dat het nu ook tijd is voor verandering? Ik help je graag met het creëren van een leven vrij van slapeloze nachten, verdriet en van wantrouwen. Daarom bied ik gratis het e-book Van Verslaving naar Oplossing aan.